Toimitustavat

Toimitustavat 

Toimitamme tilauksesi valintasi mukaisella kuljetusliikkeellä tai voit vaihtoehtoisesti noutaa tuotteet Helsingin varastoltamme arkisin
8-16 
välisenä aikana. Toimitustapa valitaan tilausvaiheessa.

HUOM! verhotangot ja verhokiskot ovat muodoltaan/kooltaan sellaisia, että niitä ei voi toimittaa pakettiautomaattiin. Valitsethan tuotteille 
jakelun, jolloin kuljetusliike on yhteydessä sinuun ennen tavaran toimitusta. Pääkaupunkiseudun ovelta-ovelle kuljetuksen toimitusaika sovitaan aina erikseen tilauksen jälkeen asiakaspalvelumme kanssa.

Toimitusaika

Kaikki varastotuotteemme toimitetaan meiltä 2-3 arkipäivän kuluessa. Tämän lisäksi kuljetusliikkeestä riippuen aikaa kuluu 1-2 arkipäivää.
Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Manner-Suomeen. Mikäli haluat tilata tuotteita saaristoon tai muualle EU-alueelle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme email: myynti@anjapesola.fi ennen tilauksen tekemistä.

Toimituskulut 

  • Matkahuolto (pakettiautomaatti) 15,00€ - mikäli olet valinnut automaatin, joka on täynnä tilauksesi ohjataan automaattisesti lähimpään vapaana olevaan automaattiin. Valitettavasti emme voi vaikuttaa meiltä jo noudetun lähetyksen kulkuun. Huomioithan, että paketin säilytysaika on 6 vuorokautta paketin saapumisesta noutopisteeseen. Tämän jälkeen paketti palautuu noutamattomana meille. 

    Huom! verhokiskoja ja verhotankoja ei voi toimittaa pakettiautomaattiin eikä Matkahuollon Lähellä-pakettina.
  • Matkahuolto (bussipaketti) 20,00€ - nouto Matkahuollon terminaalista tai asiamieheltä (tuote voi olla yhtenäisenä max 150cm). Huomioithan, että paketin säilytysaika on 6 vuorokautta paketin saapumisesta noutopisteeseen. Tämän jälkeen paketti palautuu noutamattomana meille. 
  • Ovelta-ovelle kuljetus arkisin 8-16 välillä (tuote voi olla yhtenäisenä max 6m) 60,00€ 
    (käytettävissä vain pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen)

  • Kotiinkuljetus (0-300cm pituisille tuotteille) - 40,00€
  • Kotiinkuljetus (tuote voi olla yhtenäisenä max 6m) - 60,00€

HUOM! paketin noutamatta jättäminen tai vastaanotosta kieltäytyminen ei ole palautus. Pidätämme oikeuden veloittaa palautuksesta meille aiheutuneet kulut.